<data:blog.pageTitle/> <data:blog.pageName/> – <data:blog.title/>

Facebook Türkiye Resmi İletişim Destek Hattı

Facebook dünyanın en çok aranan ve ziyaret edilen sitesi olmuştur.Ve bu kadar büyük bir firmanın neden iletişim hattı numarası falan yok diye araştırmaya koyulduk.Yetkililerden aldıgımız bilgiye göre destek hatları bulunmuyor.Sadece mail veya bildirim atabiliyorsunuz.Yazımızı kısaca yazıp bitirmeyelim dedim.Şimdi aşagıda facebook hakkında kısa bir bilgi verecegim.

Facebook Havard ögrencisi olan Mark tarafından 2004 yılında üniversite içi iletişimi saglamak için kuruldu.Ve sonrasında tüm amerikada yayıldı.Ve facebook her gün ortalama 19 dk açık kalan üyeleri ve aktif 500 milyon kişi tarafından kullanılıyor.Böyle birşey TÜRKİYE'de yayılmaya başlarsa en büyük sorunu DDOS olacaktır.

DDOS ne diye soracaksanız açılımı Distributed Denial of Service attack yani bir kişi veya sitenin internete erişimini engelliyor.Facebook iyi ve güvenli bir sistem kullanıyor.Ama kırılmayak sistem yoktur.Bir hacker kafasına koydugunda herşeyi yapabilir bunuda belirtmiş olalım.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları:
1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusundaki hassasiyetinizi yorumlarınızda da gösteriniz.
3- Her zaman nazik bir üslup kullanmaya özen gösteriniz.
4- Yukarıdaki kurallardan herhangi birine uymamanız durumunda, site sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.

Popular Posts

Unordered List

Popüler Yayınlar