<data:blog.pageTitle/> <data:blog.pageName/> – <data:blog.title/>

Facebook Profilinizi Sayfaya Çevirin

Facebook'ta çok arkadaşınız varsa bunları değerlendirip sayfaya çevirerek daha önemli bir hale getirebilirsiniz.Sonra yeni bir hesap açıp oradan normal olarak mesajlaşmaya devam edebilirsiniz.Örnek verecek olursak 1,000 arkadaşınız varsa bunları 1,000 beğenili bir sayfaya çevirebilirsiniz.Çevirdikten sonra facebook'a giriş yaparken aynı mail adresiyle giriyorsunuz.
Bu konuda tek bir sorun ile karşı karşıya gelebilirsiniz.Sorunu kısaca tanımlayacak olursak facebook'da uzun süre kullanılmayan hesapların beğenileri sayılmıyor.Ayrıntılı bilgi için Facebook Sayfa Beğenilerinizin Düşme Nedeni isimli makalemizi okuyabilirsiniz.

Eğer arkadaş sayınız düşükse fake bir profil oluşturarak arkadaş kasabilir ve sonrasında ise o profili sayfaya çevirerek güzel beğenili bir sayfaya sahip olabilirsiniz.Yazımızı fazla uzatmayalım daha anlatacaklarım vardı fakat linkimizi verelim siz adımları takip ederek her şeyi yapabilirsiniz.

Facebook Profilinizi Sayfaya Çevirin

1 yorum:

Yorum Kuralları:
1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusundaki hassasiyetinizi yorumlarınızda da gösteriniz.
3- Her zaman nazik bir üslup kullanmaya özen gösteriniz.
4- Yukarıdaki kurallardan herhangi birine uymamanız durumunda, site sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.

Popular Posts

Unordered List

Popüler Yayınlar