<data:blog.pageTitle/> <data:blog.pageName/> – <data:blog.title/>

Facebook Sayfa Beğenilerinizin Düşmesinin Nedeni

Facebook'ta kısa bir süre önce facebook begenilerimizde çok büyük bir düşüş yaşandı.Peki begenileriniz neden bu kadar düştü ve bu begenilerinizi geri nasıl yükseleteceksiniz size kısa bir bilgilendirme makalesi olarak bunları anlatıyorum.

Facebook business blogunda duyurdugu gibi artık kullanılmayan yani uzun süre giriş yapılmamış hesapların begenileri facebook sayfalarınıza yansımayacaktır.Bunun sayfa sahiplerine etkisi yüksek fakat begeni satan kişilere ne olacak.Onların sattıgı begeni hesaplarının çogu uzun süre kullanılmayan hesaplar oluyordu ve buda kötü bir gidiş olucak anlamına geliyor.

Eger begeni satın alacaksanız satan kişinin öncelikle begenileri yollamasını isteyin eger begeni gelmezse paralarınız boşuna gidecektir.Çünkü facebook bu konuda çok kararlıya benziyor.Ve bende bu konuda facebook'un yanındayım çünkü kullanılmayan hesapların begenileri yüzünden begendigimiz sayfalar dahi var.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları:
1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusundaki hassasiyetinizi yorumlarınızda da gösteriniz.
3- Her zaman nazik bir üslup kullanmaya özen gösteriniz.
4- Yukarıdaki kurallardan herhangi birine uymamanız durumunda, site sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.

Popular Posts

Unordered List

Popüler Yayınlar