<data:blog.pageTitle/> <data:blog.pageName/> – <data:blog.title/>

En İyi Wordpress Güvenlik Eklentileri

En İyi Wordpress Güvenlik Eklentileri
En İyi Wordpress Güvenlik Eklentileri
Wordpress site kullanmak hiç kolay bir şey değildir.Özellikle güvenlik açısından en zorlayıcı kodlamaya sahiptir.Fakat aşağıda tanıtmış olduğumuz eklentileri kullanarak zorlukları aşabilir ve güvenliğini üstlere çıkartabilirsiniz.

WP Security Scan
Bu eklenti ile sitenizdeki açıkları bulabilirsiniz.Ve bulduğunuz açıkları yok edebilir yani silebilirsiniz.Kısaca sitenizdeki açıkları buluyor ve onları kapatıyor.

Ask Apache Password Protect
Sitenizdeki güvenligi kontrol etmek yerine güvenlik katmanlarını arttıran bir eklentidir.En büyük faydası sitenizin güvenliğini katlıyor.

Stealth Login
Wordpress'te güvenli giriş veya çıkış yapmak için size özel bir sayfa oluşturmaya yarıyor.
Login Lockdown

Sitenize saldırı yapılıyorsa bunu kullanarak yönetici paneline ulaşmayı belli bir süreliğine engelleyebilirsiniz.
WP-DB Manager
Sitenizin yedeğini almanızı kolaylaştıran ve ileride saldırı alırsanız ondan sonra bir şey olmamış gibi sitenizi kullanmanıza yarıyor.

Admin SSL Secure Plugin
Yönetici panelini ssl şifrelemesi kullanarak şifreliyor ve admin hesabının güvenli kalmasını sağlayarak hacklenmesini engelliyor.
User Locker
Login Lockdown eklentisi ile aynı şekilde çalışan eklenti, en çok kullanılan wordpress eklentilerinden birisidir.
Limit Login Attempts
Sitenize yapılan saldırılarda şifrelerinizin çalınmasını engelliyor ve o ip adresi ile bir daha giriş yapılamıyor.
Login Encryption
Oturuma girişi şifreleyen bir güvenlik eklentisidir. Oturum açma işlemini şifreleme ve güvenliğini sağlama için DES ve RSA’nın komplex bir karışımını kullanır.
One Time Password
Tek kullanımlık şifreler oluşturarak internet cafe veya komşu bilgisayarı gibi yerlerde şifreleriniz kayıtlı kalsa bir tek kullanımlık olduğu için sorun çıkmamasını sağlıyor.
Antivirus
Antivirus web sitenizin botlara, virüslere ve diğer zararlılara karşı güvende olması için size yardımcı olan en popüler güvenlik eklentisidir.
User Spam Remover
Eklentinin adından da belli olduğu üzere istenmeyen mesajları önlemek ve kaldırmak konusunda size yardımcı olur.Akis met gibidir.
Blog Bad Queries
Bu eklenti sunucu ve WordPress web sitesi arasındaki tüm zararlı sorguları engellemektedir. Eklenti, çok uzun istek dizeleri (örneğin 255 karakterden daha büyük olanlar) ya da diğer şüpheli sorgularda arka planda çalışır.
Web Sitenizin Güvenliğini Sağlayın!
Yukarıdaki eklentilerden size uygun olanı seçtikten sonra sitenize ekleyin ve sitenizin güvenliğini bir daha kontrol edin.Saldırılar azalacaktır fakat hiçbir zaman güvende olmayacaksınızdır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları:
1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusundaki hassasiyetinizi yorumlarınızda da gösteriniz.
3- Her zaman nazik bir üslup kullanmaya özen gösteriniz.
4- Yukarıdaki kurallardan herhangi birine uymamanız durumunda, site sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.

Popular Posts

Unordered List

Popüler Yayınlar