<data:blog.pageTitle/> <data:blog.pageName/> – <data:blog.title/>

Facebook Kilitli Hesap Nasıl Açılır


Facebook sahte hesapları ortadan kaldırmak amacıyla profilleri kilitliyor yani siliyor.Kilitlenen profilller facebookta gözükmüyor fakat eger o hesaba giriş yapıp güvenlik sorularını çözerseniz kilit kalkıyor ve hesabınız birdaha kilitlenmiyor.Fakat hesabının kilidini açamayan birçok kişi var ve nasıl açabileceginizi anlatıyoruz.

Çözmenin Yolları

  • Öncelikle facebook hesabınıza giriş yapın ve Telefon Numaranı Onayla linkine giderek telefon numaranızı onaylayın.Eger daha önce onayladıysanız onaylanmıştır yazısı çıkacaktır.Fakat hesabınız açılmayacaktır fakat ilk defa onaylıyorsanız açılacaktır.
  • Yukarıdaki yöntemi yaptınız ve hesabınız açılmadımı öyleyse facebook'un bize sordugu soruları yapalım.Facebook arkadaşlarınızı tanımanızı istiyor fakat eger tanımadıgınız kişiler çıkıyorsa veya ismini unuttugunuz kişiler o zaman başka bir tarayıcıdan başka bir hesaba girip o hesap isimlerini facebookta aratarak bulabilirsiniz ve soruları çözebilirsiniz.
Yukarıdaki yöntemleri yaparak facebook hesabınızı kullanıma açabilirsiniz.




0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları:
1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusundaki hassasiyetinizi yorumlarınızda da gösteriniz.
3- Her zaman nazik bir üslup kullanmaya özen gösteriniz.
4- Yukarıdaki kurallardan herhangi birine uymamanız durumunda, site sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.

Popular Posts

Unordered List

Popüler Yayınlar