<data:blog.pageTitle/> <data:blog.pageName/> – <data:blog.title/>

Evden Para Kazanma Yolları

Evden Para Kazanmak


Türkiye hatta dünya genelinde işsiz kalan birçok kişi var.Hatta işsizlik maaşı alanlar bile vardır.Peki işsizlik maaşı ile yetinmeyip internettende çok para kazanma istiyorsanız dogru yazıyı okuyorsunuz.Öncelikle elinize bir ayna alıp şöyle deyin "evden nasıl para kazanırım?" Cevap olarak ev temizligi degil internet gelmesi gerekiyor aklınıza.

Evden para kazanmak olabilir makalenin başlıgı fakat asıl konu evden çalışarak para kazanmak.Size aşagıda belirtmiş oldugum yöntemleri tek tek yaparak bunları başarabilirsiniz.Şimdi sıra geldi para kazanma yolları ayrıntılı olarak anlatmaya.
 Evden Para Kazanma Yolları


Blog yazarak para kazanabilirsiniz.Tek yapmanız gereken günde en az 1 adet özgün makale girmek ve arama motorlarının sitenizi yükseltmesini yani ziyaretçi yollamasını beklemelisiniz.Baktınız arama motorları ziyaretçi yolluyor hemen ziyaretçi kaybettirmeyecek şekilde reklam alabilir yada yazılarınızın arasına satış ortaklıgı linklerinizi ekleyebilirsiniz.

Evden para kazanma yöntemleri:



  • Satış Ortaklıgı yapmak

  • Reklam firmalarından reklam almak.Örnegin : GOOGLE ADSENSE NEDİR? NASIL BAŞVURULUR

  • Tanıtım yazısı satarak

  • Özel reklam satarak

  • Sponsorluk anlaşması ile

Bunları yaparken belirli bir kitleye hitap etmelisiniz elbette.Blog yazarak para kazanmak isimli makalemizi okumanızı tavsiye ederim.

Satış Ortaklıgı Yaparak Para Kazanmak

Bir hizmet yada ürünün satılmasına yardımcı olarak komisyon alabilirsiniz.Bu yöntem ile pasif para kazanabilirsiniz.Pasif derken siz mesela bir ürünü yapınca siz köşenize çekilirsiniz ve sizin ürününüzü pazarlamak için belli bir komisyon vererek para kazanbilirsiniz.Satış ortaklıgı yaparak para kazanmanın birçok yolu vardır ileride yazacagımız makalelerde ayrıntılı olarak anlatacagız.

Evden para kazanma yolları


Anket Doldurarak Para Kazanmak

Anket nedir bilmeyen yoktur.En kolay para kazanma yollarından birisi budur.Bu para kazanma yolunda sizin e-mail adresinize anket linki gönderilir siz onu doldurursunuz ve ödemenizi alırsınız.Bu anketleri doldururken üye oldugunuzdan emin olun yoksa üye olmadan doldurmanız size hiçbirşey kazandırmaz.Anket doldurarak para kazanılır mı makalemizde ayrıntılı olarak anlatmıştık.Sizinde para kazanma hakkındaki yorumlarınızı beklerim.

Yazım hataları bulunuyorsa lütfen yorum olarak bana iletiniz.Birçok işim var ve sizlere ücretsiz olarak ve karşılık beklemeden para kazanma yollarını paylaşıyorum.Ve hepsi garanti kazanılan yollar.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları:
1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusundaki hassasiyetinizi yorumlarınızda da gösteriniz.
3- Her zaman nazik bir üslup kullanmaya özen gösteriniz.
4- Yukarıdaki kurallardan herhangi birine uymamanız durumunda, site sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.

Popular Posts

Unordered List

Popüler Yayınlar