<data:blog.pageTitle/> <data:blog.pageName/> – <data:blog.title/>

PTC Sitelerden Para Kazanmak - En Çok Kazandıran


PTC Sitelerden Para Kazanmak

En çok kazandıran ve gittikçe popüler olan bu sistem nedir nasıl kazandırır.Bunları ayrıntıları ile ve açıklayıcı bir biçimde anlattık.Peki nedir bu ptc önce ona bir deginelim.

PTC Nedir? Nasıl Kazandırır?


PTC kelimesinin açılımı paid to click yani tıklama başına kazanç demektir.PTC sitelerde karşınıza bir reklam gelir ona tıklarsınız ve para kazanırsınız.Bu kadar kolay bir sistemden tıkladıgımızda gittigimiz sitenin sahibi ne kazanıyor diyorsanız.Onlarada referans yani ziyaretçi kazandırmış olursunuz bu onlar için önemli bir etkendir.

PTC sitelerde günlük bir sınır vardır.Örnegin 10 reklama tıklayıp 10$ verir fakat 24 saatte bir 10 Tık şansınız olur.Veya referans sistemi ilede kazanabilirsiniz size önerecegim sitelere gidip üye olacaksınız ve sizin referansınız ile üye gelince belkide 1$ verirler :D.İlk başlarda ne kadar çok ptc sitesine üye olursanız o kadar kazancınız olur.

En Güvenilir Ve Çok Kazandıran PTC Siteleri



  • NeoBux 2008 yılında başlamışlardı ve uzun süredir ayakta kalan bu sistem paypal ile ödeme yapıyor.En güvenilir sitelerin arasındadır.

  • ProBux bu siteyi kullanmadım fakat internette oldukça çok olumlu yorum var olumsuz yorumlara fazla rastlamadım.paypal,payza,neteller aracılıgı ile paranızı alabilirsiniz.Günde binlerde kişinin üye oldugu bir sitedir.

  • Clixsense x.02.2007 senesinden beri hizmet veriyor ve en güvenli site diyebilirim.Min. ödeme limiti standart üye için 8$ premium üyeler için 6$ olarak belirlenmiş.Paypal,payto aracılıgıyla ödeme yapıyor.Pazartesi veya cuma günleri paranızı alabilirsiniz.

  • FuseBux Paypal ile ödeme yapıyor ödeme aldıgını kanıtlayan birçok kişi var.Min 4$ ödeme yapıyor.



PTC ile çok kazanacaksınız demiyorum fakat cep harçlıgı olur diyebilirim.Birçok kazanç yolu mevcuttur. Daha Fazla Kazanç yolu için buraya tıklayabilirsiniz.Yorum bırakmayı unutmayın...

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları:
1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusundaki hassasiyetinizi yorumlarınızda da gösteriniz.
3- Her zaman nazik bir üslup kullanmaya özen gösteriniz.
4- Yukarıdaki kurallardan herhangi birine uymamanız durumunda, site sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.

Popular Posts

Unordered List

Popüler Yayınlar