<data:blog.pageTitle/> <data:blog.pageName/> – <data:blog.title/>

Çeviri Yaparak Para Kazanmak



Günümüzde her ülkeden sayılamayacak kadar çok kişi çeviri yaparak para kazanıyor.Peki bu çevirileri yaparken zorlanıyor mu sizce?Kendi dilini ingilizce olarak çeviri yapan kişi eger hiçbir sorun çıkmazsa para alıyor ve günde milyonlarca kişi çeviri yaptırmak istiyor.Peki neden siz çevirmen olmayasınız ki.Bizim tavsiye ettigimiz kaynaklardan kesin kazanç saglayabilir hatta kazançlarınızla emekli maaşınızı karşılarsınız...

Dışarda gezerken örnek verecek olursak "Eminönü". Oraya gittiginizde turistlerle karşılaşırsınız onlar türkçe bilmez fakat tercümanlar orayı gezdirerek kazanır fakat onlar gün boyu nefes harcarlar.Siz internetten çeviri yaparak kazanacaksınız.Yani internet tercümanlıgı oldukça kolay bir iştir.Adam size yazı verir siz onu hatasız bir biçimde çevirerek teslim edersiniz ve ödemenizi alırsınız.

Çeviri Yap Para Kazan


Forumları Kullanmak

Birçok kişi forumlardan çeviri yapılacak makaleyi verir ve çevirecek kişi veya saglık hakkında ingilizce bir makale isterler onu dogru bir biçimde çevirip sorunsuz bir biçimde ödemenizi alırsınız.WebMaster forumlarında genelde ingilizce - türkçe arası çeviriler istenir.

Size tavsiyem : r10 - iyinet - wmaraci bu forumlarda sizlerden çok çeviri istegi olacak fakat 1 sitede degilde 3 forumu aynı anda idare ederseniz kazancınız katlanır böylece daha fazla kazanabilirsiniz.

Çeviri Platformu Olan Siteler Yoluyla

Profesyonel olan bu sitede 100 kelime başına bile ödeme yapılıyor.Sadece 1 site ile çeviri yaparak kazanmak kulaga daha cazip gelmiyor mu?Size Bahsetmiş oldugum site OneHourTranslation.Bu sitede milyonlarca kişi çeviri istiyor.Her milletten çevirmen bu siteye toplanmış.100 Kelime başına 3 Dolar kazanıyorsunuz.Toplam 500 Kelimeye ulaşınca paypal ile paranızı alabiliyorsunuz.

Başka Alternatifler

Sadece forumlar veya çeviri platformları degil birçok yoldan çeviri yapabilirsiniz.Örnegin ister al ister sat 10 TL sloganı ile karşıma çıkan bir site olan OnLira Oldukça iyi bir çeviri platformu bu sitede sadece çeviri degil her daldan şey var ister ürün alırsınız ister satarsınız bence satarsanız iyi bir kazanç alabilirsiniz bu siteden.

İpucu

Çeviriyi forumlarda yapacaksanız ilk başta referans toplamak için fiyatı düşük tutun mesela 25 kişiden referans aldıktan sonra fiyatta ufak bir artık yapın mesela 25 kişi için 250 Kelimelik makale 50 KRŞ gibi yapın ardından etkinlik bitmiştir fiyatlar 250 Kelime için 3 TL gibi yapabilirsiniz.

Bol Kazançlar....

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları:
1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusundaki hassasiyetinizi yorumlarınızda da gösteriniz.
3- Her zaman nazik bir üslup kullanmaya özen gösteriniz.
4- Yukarıdaki kurallardan herhangi birine uymamanız durumunda, site sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.

Popular Posts

Unordered List

Popüler Yayınlar