<data:blog.pageTitle/> <data:blog.pageName/> – <data:blog.title/>

Android Oyun Veya Uygulama Yap Para Kazan

Android uygulama yap para kazan

Bu yol ileriye dönüktür ve 1 kez kazandınız mı o kazancınız gittikçe artar ve belli bir süre sonra kazancınızı sadece uygulama veya oyununuzda ufak hata gidermeleri ve eklemeler ile çok yüksek meblalarda kazanabilirsiniz.Bakın milyonlarca oyun ve uygulama var.Peki bunları yapan kişiler hayrına mı yapıyor sanıyorsunuz.Clash of clans oyununu bilmeyen android kullanıcısı yoktur.Peki o oyunda şimdi reklamsız karşılaşıyor olabilirsiniz fakat ilk çıktıgı zamanlarda bu kadar kazanacaklarını düşünmediler.

Clash Of Clans ( SuperCell) aylık olarak 770 milyon dolar kazanıyorlar.İlk çıktıgı zamanlarda reklam çoktu ve fakat çok sevilince oyun içi satın alma ve yeni güncellemeler ile oyun çok sevildi ve reklamlar kaldırıldı oyuna para vermeden çok yüksek yerlere çıkanlar oldu ve kendisine baglayan bir oyun fakat onun gibi grafigi olan bir oyun yükselmeseydi yazık olurdu.Oyunun çıkışından sonra birçok oyun çıktı fakat clash of clans ile alakaları yoktu hatta çok internet yiyorlardı.
Android Oyun Veya Uygulama Yap Para Kazan

Android ile bahsedecegim gibi ilerleme kaydederseniz belki blu veya supercell gibi yükseklere çıkabilirsiniz.Öncelikle Reklamsız ve paha biçilmez grafiklere sahip olması gerekiyor.İlk 5 Uygulamanızda Reklam Bulunmasın.Sürekli olarak uygulamalarınıza yapılan yorumlar dogrultusunda açıkları kapatmalı ve yeni şeyler eklemelisiniz.10. uygulamayı yapacak kadar tecrübeli olunca 11. uygulamanızı paralı olarak satışa sunun.Örnegin 2,99 TL karşılıgında satarsanız oldukça çok satış olur.Ve sizi takip edenler çogalır fakat paralı bir oyun yapacaksanız sakın reklam veya oyun içi satın alma eklemeyin her özelligi ücretsiz kullanabilsinler.

En çok kazandıran reklam firmaları




  • Startapp

  • Airpush

  • AdMob

  • TapContext

  • mocileCore

Özetlemek gerekirse:

  • Android programlamayı öğrenerek uygulama geliştirmek(Google’a veya YouTube’a android programlama dersleri yazarak aratabilirsiniz)

  • Uygulamanızdan para kazanabilmeniz için uygulamanızın içerisine reklam yerleştirmek ( belli bir kitleye hitap ettikten sonra )

  • Uygulamanızı Play Store eklemek.

  • Uygulamanızı olabildiğince fazla kişinin indirmesini sağlamak, yani uygulamanızı pazarlamak.

Yaptıgınız uygulamaları ve oyunları arkadaşlarınıza akrabalarınıza indirmeleri için , yorum yapmaları ve degerlendirmeleri için rica edin ne kadar çok referans yorum degerlendirme olursa o kadar çok kazancınız olur.Emek vermeden yemek yenmiyor.



0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları:
1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusundaki hassasiyetinizi yorumlarınızda da gösteriniz.
3- Her zaman nazik bir üslup kullanmaya özen gösteriniz.
4- Yukarıdaki kurallardan herhangi birine uymamanız durumunda, site sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.

Popular Posts

Unordered List

Popüler Yayınlar