<data:blog.pageTitle/> <data:blog.pageName/> – <data:blog.title/>

Çalışarak Evden Ek Gelir Elde Edin



İnce ayrıntısına kadar evden para kazanma yollarını paylaşıyor.Yabancı ülkelerde evden para kazanarak ailesini geçindirenler var.Fakat Türkiyede o kadar çok fazla yayılmamış hatta neredeyse yok denecek az kişinin kullandıgı yollar vardır ve bunlar yabancı ülkelere göre türklerede oldukça iyi bir kazanç saglıyor.

Evde para kazanmanın en basit ve kullanışlı yolu internetten para kazanmaktır.İnternetten kazanmanın çok yolu vardır.Aşagıdaki yöntemleri kullanarak çok para kazanabilirsiniz.Şimdi bunlardan size uyanları yapın.İnternetten kimler para kazanamaz  konusunu ele aldıgımız yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

Blog Açarak Para Kazanmak

En çok kazandıran yollardan birisidir.Fakat blog açarak önce emek sonra yemek olur ve ileriye dönük olarak kazanabilirsiniz.Mesela 1,000 Adet özgün yazılı siteniz var , 6 ay veya 1 yıldır yazıyorsunuz şimdi sadece sitede 2 yerde duracak şekilde 2 adsense banner alırsınız.Bumerang sistemine üye olun.Alexada iyi bir sıralamanızda varsa aylık 2,000 TL kesin maaş belirtiyorum.Fakat bu rakam 10,000'de olur 1,000'de bu sizin seçtiginiz kategori ve yazdıgınız yazılara baglıdır.

  • Bumerang'a Üye Oldunuz.

  • Belirli bir kitleye ulaşıp adsense banner aldınız.

  • Tanıtım Yazıları Aldınız.(Bumerang'dan tanıtım yazıları gelecektir.)

  • Özel Reklam Alırsınız.

  • Satış Ortaklıgı yaparsınız.

Üsttekileri yaparak blog açarak ciddi rakamlarda para kazanabilirsiniz aylık olarak.

Anket Doldur Para Kazan

Bu sistemi pek fazla tavsiye etmiyorum hatta hiç girmeyin diyorum.Çünkü bu sistem ile aylık max. 1,200 TL kazanabilirsiniz.Fakat bu sistemde kazancınız ileriye dönük olmayacaktır.Tavsiyem blog yazarak para kazanmanız o sistem ile ileriye dönük olarak para kazanabilir ve geleceginize şekil verebilirsiniz.

Satış Ortaklıgı Yaparak Para Kazan

Bu sistemden isterseniz avcı isterseniz çiftçi olarak kazanırsınız.Satış ortaklıgı yaparakda iyi miktarlarda para alırsınız.Fakat blog yazarsanız daha geniş para kazanma agına ve ileriye dönük olarak kazanmaya başlayabilirsiniz.Benim tavsiyem sonuna kadar blog yazmanızda sıkılabilirsiniz ilk başlarda yorum falan gelmez fakat yorumlar gelir ve onları cevaplayınca size bir heves gelir ve daha çok yazmak istersiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları:
1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusundaki hassasiyetinizi yorumlarınızda da gösteriniz.
3- Her zaman nazik bir üslup kullanmaya özen gösteriniz.
4- Yukarıdaki kurallardan herhangi birine uymamanız durumunda, site sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.

Popular Posts

Unordered List

Popüler Yayınlar