<data:blog.pageTitle/> <data:blog.pageName/> – <data:blog.title/>

Niche Pazarlama Nedir? Nasıl Yapılır?



İnternetin en mantıklı para kazanma yollarından birisidir.Niche kelimesinin türkçe karşılıgı "uygun yer" anlamına geliyor.Niche pazarlama ile seçtiginiz ve hedeflediginiz kitleye ulaşıp ürün pazarlayabilir,satabilirsiniz.Türkiyede bu sistemi kullanan çok kişi bulunmuyor fakat yabancı ülkelerde bu sistemi kullanarak blog açan birsürü kişi var.

Daha demin Niche kelimesi ne anlama geliyor ve ne işe yaradıgını ufaktan anlattım şimdi en ince ayrıntısına kadar ögrenebileceksiniz.

Niche Pazarlama Nedir? Nasıl Yapılır?


Eger yüksek miktarda kazanmayı hedefliyorsanız size önerebilecegim yolların başında geliyor.Bu sistem ile mesela bir saglık kitabı satacaksanız sitenizde kas yapmaa yolları ile ilgili makale yapmak sitenizin hedefini yok eder.Konunuzla ilgili özgün ve kaliteli içerik yazarsanız arama motorlarından yükselip hedeflediginiz kitleye ulaşınca ürününüzü veya hizmetinizi bu kitleye tanıtarak kazanabilirsiniz.

Niche blglardan reklam firmalarından reklam alarak veya özel reklam satışı yaparak kazanabilirsiniz.En önemli ve faydalı yanı ise satış ortaklıgı yapabilirsiniz.Bu sistem için önemli olan diger sistemler ise facebook,youtube ve twitter bu sistemleri kullanarak güzel bir kitleye sahip olduktan sonra satış ortaklıgı ürünlerinizi tanıtabilirsiniz.

Facebook ile bir sayfa oluşturun ardından mesela wordpress temaları hazırlayın en kolayı ise html tema yaparak onu wordpress'e entegre etmek.Ardından tek yapmanız gereken şey temaları ufak ufak paylaşmak ardından belirli bir kitleye ulaşınca wordpress premium tema yapın yine entegre yaparakta güzel tasarımlar çıkartabilirsiniz.Onları sattıkça kazanabilirsiniz.

Twitter ilede yukardaki kadar açık olmasada Temanın ismini ve linkini verebilirsiniz footer'ide şifrelerseniz temada oynama yapmadan 1,000,000 sitenin kullandıgını ve size backlink sagladıgını göreceksiniz.Ardında facebookta yaptıgınız gibi temalarını verebilirsiniz veya satış ortaklıgı yaparak kazanabilirsiniz.

Youtube en kolayıdır.Temanın admin panelini ve birkaç ayarını tanırsınız ardından google adsense reklamları eklersiniz videolara ve ileriye dönük bir kazancınız olur arada satış ortaklıgı linkleriniz ile alakalı videolar çekersiniz.

Niche sistemi internette para kazanma yollarından en mantıklı olanıdır.Belirli bir kitleye hitap ediyorsunuz ve o kitle size para kazandırıyor.Oldukça basit fakat ilk başlarda çok zor bir süreç oldugunu hatırlatmak sizin için faydalıdır. Diger yazılarımızıda okumanızı tavsiye ediyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları:
1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusundaki hassasiyetinizi yorumlarınızda da gösteriniz.
3- Her zaman nazik bir üslup kullanmaya özen gösteriniz.
4- Yukarıdaki kurallardan herhangi birine uymamanız durumunda, site sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.

Popular Posts

Unordered List

Popüler Yayınlar