<data:blog.pageTitle/> <data:blog.pageName/> – <data:blog.title/>

Tanrıçanın Kılıcı Altın Satışı


Tanrıçanın Kılıcı Altın Satışı


Kısa süre önce benimde kullanmaya başladıgım güvenli bir firma olan MTCGame hakkında ufak ufak tanıtım yazıları yazmayı düşünüyorum çünkü kullandıgım tüm oyunlarda 0 komisyon E-Pin satışları veya Twitch gibi sitelerde turbo üyelik satışı yapıyorlar ve buda benim çok hoşuma gitmişti umarım sizlerinde hoşuna gidecektir.

E-Pin Satın Almak İçin : Tıklayınız


TANRIÇANIN KILICI

Oyun Parası: Tanrıçanın Kılıcı Altın

Oyunun Yayıncısı: TRWebGame

Oyunun Özellikleri: Kaliteli / Ciddi / Hırsız / Erotik / Hentai / MMORPG / Okçu / Savaşçı / Hırsız / %100 Türkçe

Yüklemeden, yalnızca Webten -Mozilla, İnternet Explorer veya Google Chrome gibi Tarayıcılar üzerinden oynanabilen- MMORPG oyun Tanrıçanın Kılıcı, türü itibari ile alanında rekorlar kırmış Legend Online'a benziyor. Fakat Tanrıçanın Kılıcı gerek grafikleri gerekse de oynanabirliği açısından Legend Online'dan daha başarılı!

Oyunda 3 Sınıf Yer Alıyor!

Tanrıçanın Kılıcı'nda; ok ve yay kullanan Şövalye, savunması çok güçlü - kılıçlı savaşçıKorucu ve hançer saldırısı düzenleyen, görünmez olabilen, büyü saldırıları gerçekleştirenHırsız diye 3 temel sınıf bulunuyor. Siz bu 3 sınıftan birini seçip oyuna giriş yapacaksınız. Daha sonra oyun içerisinde level – seviye atladıkça yanınıza diğer sınıflardan karakterler verilecek. En fazla 8 kişiyi "Karargah" listenizde tutabilecek ve kişisel karakteriniz de dahil olmak üzere aynı anda 4 karakterinizi kullanarak savaşacaksınız.

Tanrıçanın Kılıcı'nda asal para birimi Altın! Altın ile hem Gümüş hem de İtibar Puanı satın alabilirsiniz. Ekranın alt sağ köşesinde yer alan Karakter simgesini tıklayarak karakterinizin mesleğin, gücünü, zekasını, hırsını, hünerini, üzerindeki ekipmanları – eşyaları – itemları görebilirsiniz.

Çanta simgesini tıklarsanız da çantanızda yer alan hediye kutuları ile eşyaları görebilirsiniz. Güçlendirme simgesi ise donanım takviyesine arttırıyor: Yani eşyalarınıza;ok-yay, kılıç, mızrak, bıçak, armor, bot, eldiven, çizme, kolye ve yüzük gibi ekipmanlarınıza artı basabiliyor, 21 levelden sonra ise eşyalarınıza ekstradan güçlendirme ekleyebiliyorsunuz. Güçlendirme esnasında istenilen maddeleri toplamalısınız. Daha sonra da bunları eşyaya ekleyebilirsiniz. Bu durumu Rün basmak, küre yerleştirmek veya başka bir özel item ekleyerek tılsımlama olarak da görebilirsiniz. Neticede amaç elbette ki daha da güçlenmek! Tanrıçanın Kılıcı'nda ekipmanlar Beyaz, Yeşil, Mavi ve Altın olmak üzere 5 çeşit güçlülük derecesine ayrılıyor. En düşük item'lar Beyaz'dır, en güçlü eşyalar Altın'dır.

"Tanrıçanın Kılıcı'nda Burçlar Güçlenmek için Önemlidir!"

Burçlar oyunda çok önemli ve oyunda güçlülük derecesine göre 4 gruba ayrılıyor. Bunlar sırasıyla Sarı, Mor, Mavi ve Yeşildir. Balık, Terazi, oğlak, İkizler gibi herkesin bildiği klasik burçlar Sarı Burçlar kategorisine giriyorken, Yılancı, Avcı ve Arabacı gibi burçlar iseYeşil Burçlar kategorsine dahil olmaktadır.

Tanrıçanın Kılıcı Kondisyon Nasıl Kazanılır?

Oyunda ilerlemek için Kondisyonunuz olmalıdır! Günlük görevleri yaparak Kondisyon kazanabilirsiniz. Her gün 12:00 ile 18:00 saatleri arasında 50 Kondisyon gücü kazanabilirsiniz. Veya isteyenler Vip seviyesine geçiş yaparak Mağaza'dan Kondisyon satın alabilir.

Tanrıçanın Kılıcı'nı Oynamak için Burayı Tıklayın.








E-Pin Yüklemek İçin





1) www.trwebgame.com adresine gidiniz. Bilgileriniz ile giriş yapınız. "Oyuna Başla" butonuna tıklayınız.TRWEBGAME Tanrıçanın Kılıcı Altın Epin Nasıl Yüklenir Resimli Anlatım 1.Adım
2) Oyun esnasında sol bölümde yer alan menüden "Yükleme" butonuna tıklayınız.
TRWEBGAME Tanrıçanın Kılıcı Altın Epin Nasıl Yüklenir Resimli Anlatım 2.Adım
3) MTCGAME'i seçiniz. Sunucu seçiminizi tamamlayınız. "Epin Şifresi Giriniz" bölümüne MTCGAME'den aldığınız E-pin kodunu giriniz ve "Hemen Yükle" butonuna tıklayınız.
TRWEBGAME Tanrıçanın Kılıcı Altın Epin Nasıl Yüklenir Resimli Anlatım 3.Adım




0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları:
1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusundaki hassasiyetinizi yorumlarınızda da gösteriniz.
3- Her zaman nazik bir üslup kullanmaya özen gösteriniz.
4- Yukarıdaki kurallardan herhangi birine uymamanız durumunda, site sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.

Popular Posts

Unordered List

Popüler Yayınlar