<data:blog.pageTitle/> <data:blog.pageName/> – <data:blog.title/>

Borsa İle Para Kazanmak | Nasıl Kazanılır


Borsa İle Para Kazan


Borsa ile para kazanmak isteyenler ek gelir saglamak isteyenler yatırımcılar yüksek miktarda para var onu nasıl katlarım diyenler için en iyi para kazanma yoludur.Warren Buffet (dünyanın en zengin insanı) tüm parasını borsadan kazandıgını söylemiştir.Peki nedir bu borsa nasıl kazanıyorlar nasıl Warren Buffet kadar zengin olurum diyenler için ayrıntılı olarak anlattım.
Borsa İle Para Kazanmak | Nasıl Kazanılır

Borsa şöyle bir şeydirki yatırım yaptıgınız hisse kâr ederse sizde kâr edersiniz fakat zarar ederse sizde zarar edersiniz.Yani mantık şöyle siz şimdi bir arsaya para yatırdınız ve orda bir bina diktiniz aylık olarak belli bir miktar kiraya kiracılar buldunuz.10 Yıl sonra biri çıktı dediki sizin arsanında içinde bulundugu yerin binaları eskidi ve yenilenmesi lazım o zaman sizden  arsanızı satın almak isteyen kişiler olacaktır.O zaman yüksek kâr edersiniz fakat arsa öyle bir yerdeki kimse ev almak veya kiralamak istemiyor zarar edersiniz ve arsayı aldıgınız fiyattan daha ucuza satmak istersiniz.

Borsadan kısa vadede kazanç elde edemezsiniz.Eger düzenli bi kazanç grafigi çizeyim diyorsanız hissenin degeri düştügü zaman yatırım yapmalısınız.Yani 100,000 TL'lik hissenin degeri düşünce 50,000 TL'ye alırsınız.Sonra geri Yükselince 100,000 TL'ye satarsınız ve buda kötü bir rakam degil.Eger yatırım yapacaksanız kaliteli şirketlerin borsası düşünce uzun vadeli yatırım yapın.

Ayrıca kriz zamanlarında borsa degerleri daha çok düşmektedir.Kriz zamanlarında alırsınız sonra herşey normale dönünce geri satarsınız.Dünyadaki birçok zengin bu yolla para kazanmıştır fakat ilk başta belli bir miktar parası olmalıdır.

Kim bilir belki bu yazıyı okuyup çıkarttıgınız derslerle sizde yatırım yapabilir ve o sırada zengin olabilirsiniz.Ufak bir yorum bırakarak bize destek olabilirsiniz.Sizden para istemiyorum yada bana güvenmenizi kendi düşüncelerinizi yorum olarak alta eklerseniz belki kim bilir ilerde yapacagım çekilişlerde adınız geçer ve size çıkabilir.

Bu işte mantık "ucuza al pahalıya sat".Son bir örnek verecek olursak sizin semtte bir şirket var ve oldukça iyi fakat şirket batacak ve paraya ihtiyacı var.100,000 TL'ye satıyor şirketi sizde alırsınız ve o şirketi isteyen başka bir şirket sahibine 150,000 TL'ye satarsınız ve iyi bir para kazanırsınız.

Diger yazılarımızı okumanız dilegiyle hoşçakalın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları:
1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusundaki hassasiyetinizi yorumlarınızda da gösteriniz.
3- Her zaman nazik bir üslup kullanmaya özen gösteriniz.
4- Yukarıdaki kurallardan herhangi birine uymamanız durumunda, site sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.

Popular Posts

Unordered List

Popüler Yayınlar