<data:blog.pageTitle/> <data:blog.pageName/> – <data:blog.title/>

Blogger Toplu Etiket Ekleme Ve Kaldırma

Blogger bundan 3-5 yıl önceki güncellemesinde eklenen bir özellik olan bloggerda bir veya daha fazla etiketi eklemek veya kaldırmayı kolayca yapmanızı saglıyor.Bu özellikten haberdar olmayan çok kişi var ve internettede yeterli bilgi olmadıgı için bu yazıyı yazmayı uygun gördüm.Şimdi anlatıma başlayalım.

Bende kısa bir süre önce etiket magduru olmuştum birçok etiket vardı ve tek tek kaldırmak çok sabır ve uzunca bir zaman isteyen birşey sonra biraz kurcalayınca buldum çogu kişinin işine yarayacagını düşünerek bu özelligi sizlerle paylaşıyorum.

Blogger Birden Fazla Toplu Etiket Ekleme

Blogger Yeni etiket ekleme toplu
Öncelikle sagdan etiket eklenecek yazıları seçin ve etiket resmine tıklayıp en üstte bulunan Yeni etiket... yazısına tıklıyorsunuz ve ekrana bir kutu geliyor oraya etiketi yazıyorsunuz.Daha fazla bilgi için CTRL+D yaparak sitemizi sık kullanılanlara eklemeniz size ileride çok lazım olacak bilgilere ulaşabileceginiz anlamına geliyor.

Blogger Birden Fazla Toplu Etiket Kaldırma

blogger toplu etiket kaldırma
Aynı eklemede yaptıgınız gibi yazıları seçiyorsunuz.Sonra etiket resmine tıklıyorsunuz ve kaldırmak istediginiz etiketin üstüne tıklıyorsunuz.Sonra etiketi kaldırmış oluyorsunuz ve sorunları tamamiyle yok etmiş oluyorsunuz.

Soru veya sorunlarınız için yorum bırakabilirsiniz.

2 yorum:

Yorum Kuralları:
1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusundaki hassasiyetinizi yorumlarınızda da gösteriniz.
3- Her zaman nazik bir üslup kullanmaya özen gösteriniz.
4- Yukarıdaki kurallardan herhangi birine uymamanız durumunda, site sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.

Popular Posts

Unordered List

Popüler Yayınlar