<data:blog.pageTitle/> <data:blog.pageName/> – <data:blog.title/>

Steam Cüzdan Kodu Satışı


Steam kullanıyorum ama nasıl Cüzdan kodu alınacagını bilmiyorum ve henüz 18 yaşı altındayım diyorsanız Buraya Tıklayarak E-Pin sahibi olabilirsiniz.

Ürün AdıFİYATI
3 TL Steam Cüzdan Kodu3 TL
5 TL Steam Cüzdan Kodu5 TL
10 TL Steam Cüzdan Kodu10 TL
25 TL Steam Cüzdan Kodu25 TL
50 TL Steam Cüzdan Kodu50 TL
100 TL Steam Cüzdan Kodu100 TL
200 TL Steam Cüzdan Kodu200 TL




BOyun İndirme ve Yükleme Platformu / Kredi Bakiye: Steam Cüzdan Kodu Türkiye / Steam Kodları




Assassin's Creed Unity, Call of Duty Advanced Warfare, Dayz, Far Cry 4, Neverwinter Oyunları Counter, GTA 5, Strike Global Offensive, Middle earth Shadow of Mordor, Grand Theft Auto oyunları - GTA oyun serisi, Valve Complete Pack - bütün Valve oyunları ve Footbal Manager 2015 gibi popüler Steam oyunlarını Steam Cüzdan Kodu ile en ucuz, en bonuslu ve en kârlı bir şekilde satın alabilirsiniz.


Steam Cüzdan Kodlarını Hangi Oyunlarda Kullanabilirim?


Borderlands: The Pre-Sequel, Halo Spartan Assult, Football Manager 2014, Sid Meier's Civilization Beyond Earth, Age Of Wonders 3, NeverwinterScourge Warlock Booster Pack, 7 GTA V, Days to Die, Dark Souls 2, Calibre 10 Racing, Neverwinter Steam Starter Kit, Diablo 3, NBA 2K15, Infinite Crisis, Dota 2, Warframe, The Forest, Divinity: Original Sin, Titanfall,  Portal 2, Lego Batman 3 Beyond Gotham, DayZ, Halflife, Mount & Blade: Warband - Viking Conquest, Team Fortress 2, Neverwinter oyunları, Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms Paketleri, oyunları, Assassin's Creed oyunları, The Elder Scrolls V Skyrim, Batman serisi, Garys Mod, Call of Duty oyunları, Farming Simulator 15, Counter Strike Global Offensive, Neverwinter Dragonborn Legend Pack, Dota2 Age of Empires 2 HD, DC Universe Online ve DLC Paketleri, DayZ, Alien: Isolation ve Alien Oyunları, Battlefield 4, Left 4 Dead 2, Payday 2, GTA 5, CS GO, Arma 3, Destiny, StarCraft II: Heart of the Swarm, Valve oyunları - Valve Complete Pack, Mount & Blade Full Collection, DayZ, Yılın oyunu Dark Souls II, Call of Duty: Black Ops II, Grand Theft Auto 5, Sid Meier's Civilization V, Lords Of The Fallen, Counter-Strike Complete oyunları, Condition Zero, Global Offensive, Source ve daha birçok oyun Steam’de sizi bekliyor. İstediğiniz kadar oyun indirip, istediğiniz ölçüde oyun mu oynamak istiyorsunuz?


"Cüzdan Kodları ile dilediğiniz oyunu ve ek paketlerini (DLC) satın alabilirsiniz. Ayrıca MTCGAME'den almış olduğunuz Steam Cüzdan Kodlarında ekstra-bonus vardır. Bu bonusları biriktirir, daha sornasında yine Steam Cüzdan Kodu alabilirsiniz."



Dünyanın En Büyük Oyun İndirme ve Satın Alma Platformu Steam


90 milyonun üzerindeki kullanıcı sayısıyla dünyanın en büyük oyun indirme portalı/platformu olan Steam, aynı zamanda da Cüzdan mantığıyla da çalışıyor. Nasıl mı? Cevap: Sitemizde yer alan Steam Cüzdan bölümü üzerinden / Fiyat Listesini tıklayın. Daha sonra bankamatik kartı – kredi kartı, banka havale ve mobil ödeme yöntemlerini kullanarak Steam Cüzdan kodunuzu alın.


Çift kat (2X) Bonuslu ve Ucuz Steam Kodu Nasıl Kullanılır? 


Steam Cüzdan Kodlarını kullanabilmeniz için öncesinde Steam'in bilgisayarınızda yüklü olması gerekiyor. Eğer Steam PC'nizde yüklü değilde öncesinde indirip kurmalısınız. Sonrasında ise yapmanız gerekenler sırasıyla şunlardır;



1- Steam’e girip hesabınızı oluşturun.

2- Sitemizden Steam Cüzdan Kodu satın alın.

3- Steam’e bağlanıp Oyunlar kategorisini tıklayın.

4- Kod Kullan kısmından, satın almış olduğunuz Steam Cüzdan Kodu'nu girin.


"Wolfenstein The New Order, The Lost Federation, Lichdom: Battlemage, Rust, The Elder Scrolls V: Skyrim, Sid Meier's Civilization V, Team Fortress 2 ve daha fazlası için Steam Cüzdan Satın Al!"



Steam'in En Popüler Ücretsiz Oyunları


Ücretsiz sunulan oyunlar tür olarak olarliteratürde "FreeToPlay" şeklide geçer. Oyunlara hiçbir ücret ödemeden indirirsiniz. Oyunların içerisinde Market, Alışveriş Merkezi, Kupon, Cüzdan, Dükkan ve Mağaza bölümlerinde alışveriş yaparsınız. Aşağıdaki oyunların tamamı Free2Play'dir: Dota 2, Neverwinter, Warframe, Path of Exile, Team Fortress 2, Heroes & Generals, War Thunder, Robocrafti Unturned, Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms.


Oyun Türleri: FPS, TPS, MMORPG


FPS Oyun: Kamera içeriden görüntü verir. Ekranda yalnızca Silah, enerji barı veya eller gözükür. Counter Strike, Call of Duty Advanced Warfare, Battlefield serisi ve Left 4 Dead 2 gibi başarılı oyunlar bu türe örnek gösterilir.

TPS Oyun: Kamera dışarından görüntü verir. GTA V, Assassin's Creed Unity ve AC oyunlarının tamamı bu oyun türüne dahildir.

MMORPG Oyun: World of Warcraft - WoW, Knight Online, Metin2  ve Neverwinter oyunlarındaki gibi karakter oluşturur, görev yapar, level kasarsınız.


İstediğiniz Oyunu İndirin / Ücretli veya Ücretsiz


Şimdi istediğiniz oyunu PC’nize indirebilir, oynamaya başlayabilirsiniz. Ayrıca MTCGAME’in sizelere sunduğu bonus kampanyalarını da kaçırmayın. Her hafta gerçekleştirilen çekilişlerde birçok oyun kodunun yanı sıra Steam Kodları da sizin olabilir. Online oyun epin kodları veya oyun CD-Key'leri hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız, Canlı Destek'e bağlanabilir, dilediğiniz konu hakkında yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Kodu Nasıl Kullanacagım






1) Bilgisayarınız üzerinde kurulu olan Steam programını başlatınız ve giriş yapınız. 'Oyunlar' sekmesinden 'Steam Cüzdan Kodu Kullan' butonuna tıklayınız.



Steam Wallet Card Bakiye Epin Nasıl Yüklenir Resimli Anlatım 1.Adım
2) Açılan bölümde 'Steam Cüzdan Kodu' yazan bölüme MTCGAME'den aldığınız Epin kodunuzu giriniz. 'DEVAM ET' butonuna tıklayınız.
Steam Wallet Card Bakiye Epin Nasıl Yüklenir Resimli Anlatım 2.Adım

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları:
1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusundaki hassasiyetinizi yorumlarınızda da gösteriniz.
3- Her zaman nazik bir üslup kullanmaya özen gösteriniz.
4- Yukarıdaki kurallardan herhangi birine uymamanız durumunda, site sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.

Popular Posts

Unordered List

Popüler Yayınlar